Ana Yemekler
Çay Saati
Çorbalar
Diyet Yemekleri
İçecekler
Kompostolar ve Reçeller
Makarna ve Pilavlar
Mezeler ve Soslar
Salatalar ve Turşular
Tatlılar
Vejetaryen Yemekleri
Pilavınızı tekrar ısıtırken,
Soğan soyarken gözlerinizin
Yemeğinizin tuzunu fazla kaçırınca
Çileklerinizi ıslak bir muslin kumaşa sarıp
Süte biraz karbonat atarsanız hem
Tüm Pratik Bilgiler
gazpacho
Damla Çikolatalı Kek
Avokado Salatası
Bademli Mantarlı Pilav
Şeftali Kokteyli
Bildiğiniz tarifleri bize gönderin yayınlayalım.
Sizin Tarifleriniz
 
 
Yemek Tarifleri / Tarifi Detayı
Ali Nazik Kebabı
  4 Kişilik            20 dk

Malzeme

2 adet bostan patlıcan
1 paket Beşamel Sos
2 su bardağı İçim Süt
1 yemek kaşığı Bizim Margarin
1 tatlı kaşığı  Sarımsaklı Çeşni
1 paket  Köfte Harcı
500 gr. köftelik kıyma
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı pul biber
2 adet şiş
1 çay bardağı ARI Mısır Yağı
Bir tutam maydanoz



Yapılışı

Bostan patlıcanlar ocakta közlenir.

Bir paket beşamel sos, süt ile karıştırılarak koyulaşıncaya dek pişirilir. İçerisine bir yemek kaşığı margarin eklenir. Daha sonra içerisine közlenen patlıcanlar ilave edilir.

Bir paket köfte harcı kıyma, bir bardak su, pul biber ilave edilerek güzelce yoğrulur. Şişe takılır ve yağda kızartılır.

Patlıcanlı karışım üzerine pişirilen şişler koyulup, maydanozla süslenir ve servis edilir.

Arkadaşıma Gönder
Adınız Soyadınız     Arkadaşınızın E-maili    
Bu sayfayı arkadaşınıza göndermek arkadaşınızın e-posta adresini yazınız.
Diğer Tarifler (Son 8)