Ana Yemekler
Çay Saati
Çorbalar
Diyet Yemekleri
İçecekler
Kompostolar ve Reçeller
Makarna ve Pilavlar
Mezeler ve Soslar
Salatalar ve Turşular
Tatlılar
Vejetaryen Yemekleri
Pilavınızı tekrar ısıtırken,
Soğan soyarken gözlerinizin
Yemeğinizin tuzunu fazla kaçırınca
Çileklerinizi ıslak bir muslin kumaşa sarıp
Süte biraz karbonat atarsanız hem
Tüm Pratik Bilgiler
gazpacho
Damla Çikolatalı Kek
Avokado Salatası
Bademli Mantarlı Pilav
Şeftali Kokteyli
Bildiğiniz tarifleri bize gönderin yayınlayalım.
Sizin Tarifleriniz
 
 
Yemek Tarifleri / Tarifi Detayı
gazpacho
  5            20 dk

Malzeme

malzemeler:

2-3 olgun domates
1 küçük boy kuru soğan
1 diş sarımsak
1 adet yeşil taze biber
1 adet orta boy salatalık
1 dilim kuru ekmek
2-3 yemek kaşığı sirke
yarım çay bardağı zeytinyağı (ben 2 kaşık kullandım)
2/3 su bardağı domates suyu


Yapılışı

gazpacho, ispanyolların çok sevdiği bir içecek/çorba.

. ekmeği bir kasede üzerini geçecek kadar su ile 5 dakika bekletin. daha sonra çatalın arkası ile suda ezin.

2. sebzeleri soyup doğrayın. tüm malzemeleri blendırdan geçirin.

3. üzerine dileidğiniz miktarda su ilave edip karıştırın. soğutup fesleğen yaprakları ile servis yapın.

ispanyollar bunu kasede, kızartılmış küp küp ekmekler (kruton) ile yemeyi tercih ediyorlarmış...




Bize bu tarifi ulaştıran Sn. FATMA NURDAN KOÇ teşekkür ederiz...
Arkadaşıma Gönder
Adınız Soyadınız     Arkadaşınızın E-maili    
Bu sayfayı arkadaşınıza göndermek arkadaşınızın e-posta adresini yazınız.
Diğer Tarifler (Son 8)
Şeftali Kokteyli