Pilavınızı tekrar ısıtırken,
Soğan soyarken gözlerinizin
Yemeğinizin tuzunu fazla kaçırınca
Çileklerinizi ıslak bir muslin kumaşa sarıp
Süte biraz karbonat atarsanız hem
Tüm Pratik Bilgiler
gazpacho
Damla Çikolatalı Kek
Avokado Salatası
Bademli Mantarlı Pilav
Şeftali Kokteyli
Bildiğiniz tarifleri bize gönderin yayınlayalım.
Sizin Tarifleriniz
 
 
Pratik Bilgiler / Bilgi Detayı
Pilavınızı tekrar ısıtırken,
Pilavınızı tekrar ısıtırken, bir kabın içinde ateşe su koyup kaynayınca     tencerenizi içine oturtursanız pilavınız taneli kalır ve tazeliğini muhafaza     eder.
Diğer Pratik Bilgiler (Son 8)
Soğan soyarken gözlerinizin
Yemeğinizin tuzunu fazla kaçırınca
Çileklerinizi ıslak bir muslin kumaşa sarıp
Süte biraz karbonat atarsanız hem
limon kabuklarını güneşli bir yere koyup
Gravyer peynirinin kurumaması için
a
Balıkesir 4. Yöresel Yemek Yarışması Düzenlendi